Mitől függ a lézeres szőrtelenítés ára?

Mitől függ a lézeres szőrtelenítés ára?A lézeres szőrtelenítés a legjobb, de egyben a legdrágább eljárás a nem kívánt szőrszálak eltávolítására. Nézzük meg, hogy mitől függ a lézeres szőrtelenítés ára.

A lézeres szőrtelenítéshez használt lézer ára az egyik olyan tényező, ami hatással van a kezelés árára. Minél drágább egy készülék, annál jobb munkát lehet vele végezni, így gyakorlatilag a minőséget fizetjük meg ilyen esetben, mert a kezelések is drágábbak lesznek emiatt.

Ha körülnézünk a szolgáltatók weboldalain, akkor jól látható, hogy különbségek vannak a nemek közötti kezelés árak között, férfiak számára drágábbak általában a szőrtelenítő kezelések. Ennek az oka egyszerű, férfiaknál több az eltávolítandó szőrszál, ezért több munkát kell végezni a lézeres szőrtelenítés során.

Hasonló a helyzet a különböző testrészekkel is. Testrészenként is eltérő a kezelések ára, aminek az oka szintén a szőr mennyisége. Sokkal több a szőr a lábakon, mint pl. a háton, emiatt egy teljes láb szőrtelenítése többe fog kerülni.

Általában a szakértelmet is meg kell fizetni. Egy évtizedes múlttal, ismertséggel rendelkező szépségközpontnál valószínűleg többe kerülnek a kezelések, mint egy induló vállalkozásnál, mert már mind a hírnevet, mind a biztonságérzetet meg kell fizetni.

Egyéni faktorok is szerepet játszanak a lézeres szőrtelenítés árában, a kezelések száma függ ugyanis a szőrszálak mennyiségétől és a szőrvastagságától is. Aki úgy gondolja, hogy az átlagosnál több kezelésre lesz majd szüksége, gyakran jobban jár, ha inkább egy korlátlan számú kezelésre jogosító bérletet vásárol.