A népszerű női felső típusok

A népszerű női felső típusokA női felsők a hölgyek ruhatárának egyik meghatározó kellékei, ugyanis a kinézetet, öltözetet legjobban meghatározó ruhadarabról van szó. Nem véletlen tehát, hogy rengeteg különböző női felső típus közül lehet választani. Nézzük a legnépszerűbbeket.

Az elegáns, csinos öltözethez tartoznak az alkalmi felsők. Alkalmi felsőből készítenek szolidabb és vadabb változatokat is, általában a személyes preferenciák és az alkalom határozza meg a választást, ahol viselni szeretnéd. Bár alkalmi felsőről van szó, érdemes a kényelemre és az anyagra is nagy hangsúlyt fektetni.

A sportosabb, kényelmesebb választás a női póló. Ugyan a pólók között is lehet találni alkalomra illőt, de általában inkább a mindennapi vagy a szabadidős tevékenységekhez tartoznak ezek a ruhadarabok. Anyagukat tekintve általában pamutból készülnek a maximális kényelem miatt.

A női tunika a tavaszi, nyári időszak közkedvelt ruhája. Gyakran önálló ruhaként hordják, de nadrággal és harisnyával is viselhető. A sokoldalúságának és kényelmének köszönhetően rengetegen kedvelik testalkattól és kortól függetlenül.

Szintén rendkívül népszerű felső a női body. A női body olyan felső, amely a combok között gombokkal rögzíthető, így nem csak kényelmes, hanem rögzített is egyben. Hasonlóan a pólókhoz, a body-k népszerű anyaga a pamut, ennek is köszönhetik kényelmüket.